Arhitect- Specialist în proiectarea și construirea clădirilor civile, industriale și agricole. Arhitectul are studii superioare, a absolvit o univertitate tehnică de construcții recunoscută.

Un arhitect este un profesionist care proiectează și supraveghează construcția clădirilor și a altor structuri, luând în considerare aspecte precum estetica, funcționalitatea, siguranța și impactul asupra mediului înconjurător. În procesul de proiectare, arhitectul colaborează cu clienții, inginerii, constructorii și alte persoane implicate în proiect, având grijă să respecte normele și reglementările locale și naționale.

Design and Build Corporation SA dispune de o echipă complexă de arhitecți cu experiență, unii dintre ei experți tehnici, verificatori de proiecte, auditori energetici și diriginți de șantier. Avem peste 20.000 de proiecte realizate de către specialiștii noștri, clădiri civile, industriale și agricole dar și construcții inginerești. Dacă doriți să realizați un proiect de arhitectură atunci intrați la rubrica de contact.

Din echipa de proiectare pe lângă arhitect mai face parte: inginerul constructor, inginerul de instalații, inginerul de rețele și inginerul de infrastructură rutieră.

Echipa noastră de arhitecți

Andrei Marian Cătălin- arhitect pentru construcții

Ernest Alexandru Teodor- arhitect pentru construcții

Onuțu Lohengrin- arhitect, verificator de proiecte și expert tehnic

Roșca Emil – arhitect pentru construcții, diriginte de șantier, auditor energetic pentru clădiri și instalații, verificator de proiecte

Nae Cristian- arhitect pentru construcții

Răsponsabilitățile unui arhitect

Un arhitect are următoarele responsabilități în timpul procesului de proiectare și construcție a clădirilor și structurilor:

Proiectarea clădirilor și a structurilor: Arhitectul este responsabil pentru crearea planurilor și schițelor initiale, precum și pentru dezvoltarea designului general al clădirii sau structurii.

Colaborarea cu clienții: Arhitectul trebuie să lucreze cu clienții pentru a înțelege nevoile acestora, astfel încât să poată crea clădirea sau structura dorită.

Obținerea aprobărilor necesare: Arhitectul trebuie să obțină aprobările necesare de la autoritățile locale și naționale pentru a construi clădirea sau structura.

Supervizarea construcției: Arhitectul trebuie să supravegheze procesul de construcție pentru a se asigura că acesta respectă planurile și specificațiile proiectului.

Respectarea normelor și reglementărilor: Arhitectul trebuie să se asigure că proiectul respectă normele și reglementările locale și naționale privind construcția și siguranța.

Administrarea bugetului: Arhitectul trebuie să lucreze cu clienții pentru a se asigura că proiectul se încadrează în bugetul stabilit.

Comunicarea cu echipa: Arhitectul trebuie să comunice cu inginerii, constructorii și alte persoane implicate în proiect pentru a se asigura că toată lumea înțelege specificațiile și planurile proiectului.

Asigurarea siguranței: Arhitectul trebuie să se asigure că clădirea sau structura este proiectată și construită într-un mod sigur, pentru a proteja oamenii care o vor utiliza.

Arhitecți cu experiență

Dispunem de o echipă de arhitecți cu experiență.

Vorbim despre proiecte de construcții civile, industriale și agricole.

Am proiectat clădiri administrative, școli, grădinițe, creșe, licee, universități, locuințe, ansambluri de case și blocuri de locuințe, drumuri, poduri, rețele de apă și canalizare, construcții inginerești, construcții agricole și zootehnice, construcții de producție și depozitare.